Agentia Egal
Adresa: Ramnicu Valcea  
Email: contact@agentiaegal.ro
1645 CASA P+M RM VALCEA, GORANU.   /€ 165 000
RM VALCEA, Ramnicu Valcea,
Case si vile De vanzare
CASA P+M RM VALCEA, CARTIER GORANU.

Agentia Imobiliara Egal ofera spre vanzare o casa construita in anul 2014 pe regim de inaltime P+M in Rm Valcea, cartier Goranu.
La parter se afla garajul, doua terase, hol, living,bucatarie, dining, baie;
la etaj sunt trei dormitoare cu hol, terasa si baie. Dormitorul matrimonial utilat si mobilat lux este foarte spatios si dotata cu o baie la fel de spatioasa cu jacuzzi,semineu, televizor. Casa are trei bai, doua bucatarii si este mobilata si utilata cu mobilier si electrocasnice de cea mai buna calitate. Se vinde asa cum se vede in fotografii. Face parte dintrun ansamblu rezidential supravegheat video, foarte linistit si verde, cu acces limitat prin poarta cu telecomanda doar pentru locatari.


Dotari: Gresie, Faianta, Parchet Laminat, Parchet Lemn Natural, Geam Termopan, Incalzire Centrala Proprie, Aer Conditionat, Acces Internet, Cablu TV/ Antena TV, Usa Intrare Metal, Pereti Vopsea Lavabil, Pereti Tapet, Contor Caldura, Mobilat, Mobilat LUX, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Frigider, Aragaz, Cuptor Microunde, TV, Acces drum asfaltat, Electricitate, Gaz, Apa, Canalizare,


mugurel@agentiaegal.ro
+4 0727 83.85.86
Caracteristici

Numar camere: 5
Numar bai: 3
Numar dormitoare: 3
Parcare: GARAJ
Suprafata oferta imobiliara: 250