• Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • youtube
  • instagram

Sună-ne ! 0761.34.38.37 | 0757.75.74.45 | 0727.83.85.86

 

agentiaegal

Pentru Agenția Imobiliară EGAL este foarte importantă transparența, comunicarea cât mai corectă cu dumneavoastră în calitate de client și o relaționare excepțională. Atunci când veți colabora cu noi, veți fi informat de întreaga procedură, costurile pe care trebuie să le pregătiți și documentația aferentă fiecărui tip de tranzacție imobiliară. Garantăm că veți fi satisfăcuți de parteneriatul nostru: noi, la EGAL, înțelegem că nu este vorba doar de vânzarea unui imobil sau orice tranzacție imobiliară ci de o relație specială bazată pe respect, profesionalism, tratament preferențial, flexibilitate, imagine bună, rapiditate și comunicare excepțională.

 

Dacă sunteți vânzătorul unui imobil, aveți sau veți semna contract de intermediere cu Agenția Imobiliară  EGAL, se aplică următoarele clauze contractule :

egalnext1 În cazul vânzării imobilului menționat în contractul de intermediere, beneficiarul se obligă să plătească un comision pentru servicii de intermediere imobiliară, reprezentand 1% fix din valoarea de tranzacționare a imobilului respectiv, dacă suma este echivalentul sau mai mare de 50.000 Euro și un comision de 2 % dacă suma este mai mică de 50.000 Euro. Comisionul de 2% se poate negocia doar în cazul în care tranzacția se desfășoară facil (cu banii cash, se dispune de toate actele de proprietate, se tranzacționeaza în termen scurt).

 egalnext1În cazul închirierii imobilului mentionat în contract unui client adus de către prestator, beneficiarul trebuie să plătescă un comision de 50% din valoarea primei luni de chirie Agentiei Imobiliare EGAL, reprezentând servicii de intermediere imobiliară.

egalnext1 Dacă suma comisionului aferentă tranzacției de închirere a imobilului are un cuantum mare (peste 500 Euro/lună), se poate discuta, cu acordul ambelor părți, despre o eventuală negociere. Suma stabilită va fi evidențiată în contractul de închiriere.

 egalnext1 Atât suma finală de vânzare cât și comisionul pentru servicii de intermediere, stabilite după procedura de negociere, vor fi menționate într-o anexă care se va semna înainte de perfectarea actului la notarul public.

egalnext1 În cazul în care Agentia Imobiliară Egal nu vinde sau închiriază imobilul beneficiarului și vânzarea sau închirierea nu se realizează prin intermediul agenției sau datorită unui client oferit de către agenție, beneficiarul nu are niciun fel de obligații către aceasta.

 

Dacă sunteți cumpărătorul unui imobil, aveți sau veți semna contract de vizionare cu Agenția Imobiliară  EGAL, se aplică următoarele clauze contractule :

egalnext1 În cazul cumpărării unui imobil prezentat/vizionat prin intermediul prestatorului, beneficiarul se obligă să plătească un comision pentru servicii de intermediere imobiliară, reprezentand 1% fix din valoarea de tranzacționare a imobilului respectiv, dacă suma este echivalentul sau mai mare de 50.000 Euro și un comision de 2 % dacă suma este mai mică de 50.000 Euro. Comisionul de 2% se poate negocia doar în cazul în care tranzacția se desfășoară facil (cu banii cash, se dispune de toate actele de proprietate, se tranzacționeaza în termen scurt).

egalnext1 În cazul închirierii unui imobil  prezentat/vizionat prin intermediul prestatorului, beneficiarul trebuie să plătescă un comision de 50% din valoarea primei luni de chirie Agentiei Imobiliare EGAL, reprezentând servicii de intermediere imobiliară. Suma respectivă se va achita în momentul semnării contractul de închiriere.

egalnext1 Dacă suma comisionului aferentă tranzacției de închirere a imobilului are un cuantum mare (peste 500 Euro/lună) se poate discuta, cu acordul ambelor părți, despre o eventuală negociere. Suma stabilită va fi evidențiată în contractul de închiriere.

egalnext1 Atât suma finală de vânzare cât și comisionul pentru servicii de intermediere, stabilite după procedura de negociere, vor fi menționate într-o anexă care se va semna înainte de perfectarea actului la notarul public.

egalnext1 În cazul în care beneficiarul sau terț nu cumpără sau închiriază niciunul dintre imobilele prezentate de către prestator, nu are niciun fel de obligații către acesta.


Cautare imobil

Informatii de baza [-]
0
-
890,000
Detalii [+]
Adresa [+]
Cartier [+]