• Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • youtube
  • instagram

Sună-ne ! 0761.34.38.37 | 0757.75.74.45 | 0727.83.85.86

CLIENȚII AGENȚIEI IMOBILIARE EGAL

clienti egal

 

Agenția Imobiliară EGAL este mândră că a reușit performanța de a reprezenta cu brio piața imobiliară vâlceană. Înființată în anul 2006, am trecut printr-o perioada de plină criză economică care și în prezent se resimte și am reușit să deschidem încă două sedii în Centru Râmnicu Vâlcea. Totul datorită dumneavoastră și vă mulțumim! Vom continua să oferim servicii de calitate, reprezentarea excelentă și ireproșabilă a clientului, promovarea agresivă și calitativă, vizibilitate sporită, comunicare deshisă și flexibilitate. Suntem așa cum clienții ne învață!

 

egalnext2

  Cine sunt clienții EGAL ?

Agenția Imobiliară EGAL a colaborat până în prezent cu foarte mulți clienți. Ne lăudăm cu o bază de date care conține peste 1000 de persoane de contact si un web site care are peste 35.000 de vizitatori unici! Am tranzacționat cu persoane care au o influență politică locală, medici, judecători, clienți cu funcție publică, tineri, pensionari, muncitori. Pentru noi nu contează funcția ci comunicarea. Toți clienții noștri au în comun valori de bază precum respect, bun simț, amablitate si stimă de sine.  Clienții EGAL sunt oameni care se respectă și stiu să respecte, care înteleg ce înseamnă serviciile unei agenții imobiliare de top, care apreciază munca depusă într-o tranzacție și care ajung după finalizarea cu brio a unei intermedieri să devină din clienți, prietenii noștri.

egalnext2

  Pot deveni client EGAL  ?

Agenția Imobiliară EGAL își rezervă dreptul de a selecta clienții. Dacă vă respectati și doriți servicii de calitate, o comunicare sinceră, o evaluare imobiliară corectă și în concordanță cu piața actuală și întelegeți că o intermediere imobiliară reprezintă mai mult decât o simplă vânzare de imobil ci cumpărarea unui "acasă", atunci dv. sunteți clientul de care noi avem nevoie! Vă asteptăm la unul dintre sediile noastre la o ceașcă de cafea, din partea casei, să discutăm împreună despre nevoile dv. în domeniul imobiliar.

 

" Am făcut cea mai bună alegere. Colaborarea mea cu Agenția Imobiliară EGAL a fost finalizată prin vânzarea spațiului comercial pe care îl aveam la parterul blocului la un preț mai mult decât avantajos. Cumpărtorul și a deschis un magazin cu haine care se bucură de mult succes. Multumesc pentru sfaturi și asistență. Vă recomand cu inima deschisă. "

CORNELIA DOGARU

 

" Profesionalism, un site de nota 10, o echipă amabilă. Mă bucur că am apelat la Agenția Imobiliară EGAL. "

ANDREI UNUGUREANU

 

" Sunt foarte multi agenți imobiliari care nu au nimic in comun cu această meserie. Dacă cauți oferte pe tocmai.ro sau olx.ro si suni, iti răspund numai persoane care habar nu au! După mult stres și nervi am apelat la Agentia EGAL tocmai datorita imagii lor. Foecare ofertă pe care ei o postează are poze reale, informații corecte și se ocupă de tine ! Mulțumesc că mi-ati găsit apartamentul potrivit si felicitări pentru amenajarea biroului! A meritat cu vărf comisionul plătit ! "

CRISTI BĂLAN

" Am decis să îmi cumpăr un apartamnet cu PRIMA CASĂ. După ce am mers la bancă și mi-au făcut analiza de dosar mi s-a recomandat, dacă nu imi găsesc singură, să apelez la Agenția EGAL. Recunosc că nu m-a încântat ideea pentru că știam de la niște prieteni de experintele lor proaste cu o altă agenție imobiliară. Am zis totuși să risc și să încerc. A fost foarte amabilă doamna Anca, mi-a găsit apartametul de vis, s-a ocupat de toate actele și acum stau bucurosă și liniștită. Agenția Imobiliara EGAL nu se compară cu nicio agenție din Vâlcea. Chair sunt foarte serioși și de bază ! "

CORINA  ANDREEA MANOLE

" Am apelat la Agenția Imobiliară EGAL pentru un certificat energetic. Nu știam că este obligatoriu și de la notariat am aflat de acest document. După ce am căutat mai multe oferte am ajus sa colaborez cu ei. A fost gata mai devreme, în aceeași zi, nici nu au vrut măcar avans. Mi-a placut încrederea lor! Am dat datele necesare, m-au sunat, am plătit la ridicarea plicului. De apreciat ".

GRIGORE POPESCU JIANU

 

Vă mulțumim că ați accesat www.agentiaegal.ro și vă stăm la dispoziție pentru orice informație din domeniul imobiliar ! Apreciem și tinem cont de orice feedback ! Comunicați-ne opinia dv. la adresa de  e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.