• Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • youtube
  • instagram

Sună-ne ! 0761.34.38.37 | 0757.75.74.45 | 0727.83.85.86

Agentia Imobiliara EGAL va poate asista in procedura de achizitionare a unui imobil aflat in executare silita. Relationam cu toate insittutiile bancare din Ramnicu Valcea si va punem la dispozitie o gama larga de oferte.

Pentru detalii va rugam sa il contactati telefonic pe Alex Brad la numarul 0757. 75.74.45

 

Oferte recente :

  • Proprietate rezidentiala constituita din casa de locuit, anexe gospodaresti (bucatarie de vara si cotet) si teren în suprafaţă totală de 715,25 mp. Casa este construita in regim P+M si are o suprafata de 27,23 mp. Imobilul este situat in sat Daesti, FN, comuna Popesti, judetul Valcea. Pretul este de 5.000 euro ( COD LC0157 )

 

  • Apartament compus din 3 camere de locuit si dependinte (grup sanitar, bucatarie si hol), avand o suprafata utila de 42,22 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+4E si detine finisaje de calitate medie: parchet laminat in camere, placaje gresie, placaje faianta, zugraveli lavabile si tamplarie exterioara din PVC cu geam termoizolant. Blocul este localizat in zona sud-vestica a localitatii Ramnicu Valcea, intr-o zona placuta, cu un ambient civilizat, cu acces la mijloace de transport in comun, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati medicale, sedii de institutii bancare, Piata Centrala si centre comerciale (Annabella). Apartamentul este situat in Str. Petrisor,  Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Pretul este de 16.000 Euro ( cod LA0380)

 

  • Apartament compus din 2 camere de locuit si dependinte: grup sanitar, bucatarie, hol si camara, cu o suprafata utila de 38.48 mp si balcon cu o suprafata de 2.69 mp. Imobilul detine finisaje de calitate medie: placaj faianta bucatarie/baie, placaj gresie baie/ bucatarie si vopsea lavabila in camere. Blocul este localizat in zona de nord a orasului Rm Valcea, intr-o zona linistita si placuta cu acces la transportul in comun. Apartamentul este situat in Ramnicu Valcea, Str. Henri Coanda, parter, Judetul Valcea. Pretul este de 21.200 Euro

 

  • Apartament compus din 2 camere de locuit, dependinte (grup sanitar, bucatarie si hol) si balcon in suprafata de 3,14 mp, avand o suprafata totala de 41,64 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+4E si detine finisaje de calitate medie: tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan si usa metalica la intrare. Blocul este localizat in zona sudica a Municipiului Ramnicu Valcea intr-o zona cu un ambient civilizat, cu acces la transportul in comun, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati medicale, sedii de institutii bancare si unitati comerciale bine aprovizionate. Apartamentul este situat in Aleea Narciselor,  Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Pretul este de 23.000 Euro.

 

 

 

Cautare imobil

Informatii de baza [-]
0
-
750,000
Detalii [+]
Adresa [+]
Cartier [+]