• Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • youtube
  • instagram

Sună-ne ! 0761.34.38.37 | 0757.75.74.45 | 0727.83.85.86

Agentia Imobiliara EGALUnul dintre proiectele AXB Interior Design a fost finalizat în anul 2014, după aproximativ patru luni de muncă stresantă dar foarte placută. Alături de echipa mea (Adi căruia îi mulțumesc pentru răbdarea și atenția acordată la capitolul finisaje interior, lavabil, partea electrică, Cristina și Vali pentru grafica spații vitrate, Anca pentru echilibru și "feng-shui", Dragoș pentru drumuri lungi și morală, Janna și Mugurel pentru spirjin și calmitate) am reușit să transform un spațiu lipsit de viață și posomorât într-o locație armoniosă, caldă și plăcută.

Spațiul renovat este localizat în zona centrală a orașului Râmnicu Vâlcea, pe strada General Magheru. Acum ceva timp, aici, era sediul Bibliotecii Județene Vâlcea. Accesul se făcea din strada principală, pe scări, la etajul 1. După relocarea bibliotecii în noul sediu modern, spațiul a fost cumpărat de către un investitor privat. La inițiativa inteligentă a unuia dintre proprietari, spațiul care era deschis și practic în stradă a fost compartimentat, obținându-se astfel, sub o scară de acces, o locație de aproximativ 27 mp, ideală pentru birouri. 

Cea mai mare provocare a spațiului a fost amenajarea mobilierului și transformarea acestuia într-o încăpere luminoasă dar care în același timp păstrează intimitatea unui birou. Discrepanțele între înălțimile tavanului (lângă ușa de acces aproximativ 3 m.î. și lângă geam de 90 cm) au fost din nou aspecte care au determinat motivul interiorului.

 

Mai jos puteți urmări câteva imagini cu spațiul înainte de amenajare:

AXB renovare

 

Pentru amenajarea noului spațiu am optat din punct de vedere cromatic la nuanțe de alb cauciucat, perlat "murdar" (un lavabil excelent pentru birou și spații cu trafic intens deoarece se întreține foarte ușor și se păstrează curat) și gri cu tente de negru pentru partea de tavan în ideea de a elimina diferențele de înalțime cât și pentru a crea un efect de spirală. Pentru partea de mobilier sunt accente de roșu pe a "sparge" și alb/negru pentru senzație de curat, igienic și aerisit.  

Un aspect foarte important îl reprezintă lumina. Cea artificiala se realizează prin spoturi led în perete, aplice perete și abajur tavan. Lumina naturală este prezentă în spațiu prin ușa de acces vitrată complet și geam secundar perete sub scară acoperit cu grafică logo birou.  

Pentru mobilier am decis să merg pe mâna firmelor deja consacrate deoarece am observat că firmele locale se mobilizează greu și nu au o gamă foarte largă de materiale. Astfel am ales pentru dulapuri clasica IKea, birou și scaune Rovere Mobili, accesori birou Kika, Ikea și Rovere Mobili, canapea piele Ikea. Și cum altfel nu se poate (din punctul meu de vedere au un mare 10 pentru design) produse pentru partea IT Apple.

S-a dorit un spațiu minimalist, curat, luminos și cel mai important deschis pentru clienți.

 

Mai jos puteți urmări rezultatul după renovare. Indiferent dacă vă place rezultatul sau nu, vă astept cu cea mai mare plăcere la o cafea pentru discuții. 

AXB Interior Design

 

AXB Interior Design 2

AXB Interior Design 3

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cautare imobil

Informatii de baza [-]
0
-
750,000
Detalii [+]
Adresa [+]
Cartier [+]