• Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • youtube
  • instagram

Sună-ne ! 0761.34.38.37 | 0757.75.74.45 | 0727.83.85.86

AXB Interior Design EGAL FotorCu fantezie, perseverență și răbdare amenajăm spații agreabile, ambiante expresive, chiar și cu puține piese de mobilier și suprafețe mici. Important este ca alături de toate elementele de design interior, culoarea, lumina și vegetatia să constituie factori esențiali pentru schițarea unei atmosfere atragătoare.

Fiecare dintre noi percepe instantaneu forma, lumina și culoarea unui spațiu sau a unor obiecte din acel decor. Toate elementele auxiliare mobilierului (lampi, tablouri, sticker, etc) sunt dependente de culoare și lumina. Lumina le poate pune in valoare, iar gama coloristica depinde tot de calitatile luminii.

Aceste elemente auxiliare au calităti functionale, dar si estetice. Rolul lor este foarte important in amenajarea interioara, astfel incat selectarea lor trebuie realizată cu discernământ și cu aceeași atenție ca și in cazul pieselor importante de mobilier. 

Prima dată când s-au schițat aceste idei a fost în anul 2010 când s-a concretizat și un proiect de amenajare interioră AXB. Pornind de la cel mai mic spațiu posibil de doar 12 mp, inegal, cu pereți și unghiuri care sfidează orice formă geometrică, un buget restrâns și timp limită a apărut un birou, cel de al doilea sediu al Agenției Imobiliare EGAL din Râmniciu Vâlcea.  Recunosc că a fost de muncă deoarece acel spațiu se afla într-o stare avansată de degradare dar rezultatele, chiar dacă nu spectaculoase, au meritat eforul depus.

Mai jos puteți vizualiza câteva poze înainte de renovare:

AXB Egal renovare

Și spațiul după renovare:

AXB Interior Design EGAL Fotor

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cautare imobil

Informatii de baza [-]
0
-
750,000
Detalii [+]
Adresa [+]
Cartier [+]