• Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • youtube
  • instagram

Sună-ne ! 0761.34.38.37 | 0757.75.74.45 | 0727.83.85.86

Agentia Imobiliara EGALUnul dintre proiectele AXB Interior Design a fost finalizat în anul 2014, după aproximativ patru luni de muncă stresantă dar foarte placută. Alături de echipa mea (Adi căruia îi mulțumesc pentru răbdarea și atenția acordată la capitolul finisaje interior, lavabil, partea electrică, Cristina și Vali pentru grafica spații vitrate, Anca pentru echilibru și "feng-shui", Dragoș pentru drumuri lungi și morală, Janna și Mugurel pentru spirjin și calmitate) am reușit să transform un spațiu lipsit de viață și posomorât într-o locație armoniosă, caldă și plăcută.

Spațiul renovat este localizat în zona centrală a orașului Râmnicu Vâlcea, pe strada General Magheru. Acum ceva timp, aici, era sediul Bibliotecii Județene Vâlcea. Accesul se făcea din strada principală, pe scări, la etajul 1. După relocarea bibliotecii în noul sediu modern, spațiul a fost cumpărat de către un investitor privat. La inițiativa inteligentă a unuia dintre proprietari, spațiul care era deschis și practic în stradă a fost compartimentat, obținându-se astfel, sub o scară de acces, o locație de aproximativ 27 mp, ideală pentru birouri. 

AXB Interior Design EGAL FotorCu fantezie, perseverență și răbdare amenajăm spații agreabile, ambiante expresive, chiar și cu puține piese de mobilier și suprafețe mici. Important este ca alături de toate elementele de design interior, culoarea, lumina și vegetatia să constituie factori esențiali pentru schițarea unei atmosfere atragătoare.

Fiecare dintre noi percepe instantaneu forma, lumina și culoarea unui spațiu sau a unor obiecte din acel decor. Toate elementele auxiliare mobilierului (lampi, tablouri, sticker, etc) sunt dependente de culoare și lumina. Lumina le poate pune in valoare, iar gama coloristica depinde tot de calitatile luminii.

Aceste elemente auxiliare au calităti functionale, dar si estetice. Rolul lor este foarte important in amenajarea interioara, astfel incat selectarea lor trebuie realizată cu discernământ și cu aceeași atenție ca și in cazul pieselor importante de mobilier. 

Cautare imobil

Informatii de baza [-]
0
-
890,000
Detalii [+]
Adresa [+]
Cartier [+]